Karriär

Vi tar dig vidare

På Vinnter AB är vi alltid på jakt efter duktiga människor som vill bli en del av oss. Vi arbetar med praktisk affärsutveckling, arkitektur och utveckling inom området för uppkopplade saker.

Vi sätter stort värde på entreprenörsandan hos våra medarbetare. Ofta arbetar vi i tidiga faser av ett projekt under några sprintar, där vi bygger ett proof of concept eller en prototyp som förhoppningsvis leder oss vidare. Vår strategi syftar till att uppnå en långsiktig relation med våra kunder och en produkt eller tjänst som kan släppas. 

I första hand säljer vi  team  för att arbeta med projekt på plats hos kunden  eller  in-house. Hybridarbetsplatsen är här för att stanna och vi älskar det. För våra kunder leder detta till bättre produkter snabbare.

Vi är teknikagnostiska och arbetar med de tekniker som är bäst lämpade för att lösa våra kunders problem.

När vi utvecklar kopplade saker försöker vi utmärka oss: 

  • Molnteknik och molnverktyg
  • Kunskaper i programvaruutveckling av olika slag
  • Trådlös teknik och tillgängliga mobila tjänster och nätverk
  • Leda agila team och maximera kundvärdet
  • Öppen källkod samt tillgängliga kommersiella verktyg för att snabbt leverera värde
  • Programvaruarkitektur och systemintegrationskapacitet
  • Design och utveckling av hårdvara för att skapa speciella hårdvarukomponenter för våra uppdrag

Om du känner dig lockad av något av ovanstående vill vi att du söker jobb hos oss, oavsett om du precis har tagit examen eller har tio års erfarenhet. 

Att arbeta på Vinnter

Vi uppmuntrar alla typer av människor att söka och vi gillar särskilt att blanda vår arbetsdag med alla tillgängliga kön, nationaliteter och specialiteter. 

På Vinnter respekterar vi varandra som kollegor, vänner och djupt kvalificerade yrkesutövare. Vi tror på engagemang och erbjuder därför våra medarbetare möjligheten att bli aktieägare i vår framtid. 

Vi är ingen konsultfirma för kostym- och slipshantering. Istället vill vi att våra medarbetare är praktiskt lagda, har en stark känsla för personligt ansvar och en förmåga att behålla kundfokus. Vi anser att detta är den bästa managementkonsulten någonsin.

Våga förändra din framtid, nu! 

Skicka oss ditt CV och personliga brev via vårt formulär för jobbansökningar.

Om du vill veta mer om oss och vad vi kan erbjuda är du välkommen att kontakta Michael Wallenius via LinkedIn, eller skicka ett mail med dina uppgifter till michael.wallenius@vinnter.se.