Anna Aspholmer

Anna är en lagspelare som trivs i ett tekniskt självständigt team med högt tempo. Hon trivs med alla typer av människor, älskar problemlösning och tycker om att leverera som ett team och samtidigt ha roligt.

Som person är Anna driven, organiserad, lugn, teamorienterad, värdefokuserad och ambitiös. Hon har förmågan att se hela bilden samtidigt som hon ser till att detaljerna blir rätt. Med en bred, teknisk kunskap är hon bra på att överbrygga klyftan mellan drift och IT.

Med många års erfarenhet inom IT värdesätter hon struktur och användningen av metoder för att säkerställa smidighet och kontroll genom hela processen. Automatiserade tester och en välfungerande process för driftsättning säkerställer både kvalitet och förutsägbarhet genom hela projekten.

Annas bas som utvecklare är backend med C# och .NET men med en lång erfarenhet inom IT lär hon sig snabbt nya saker både tekniskt och konceptuellt. Hon tycker om att lära sig nya saker och att se problem från flera olika vinklar. På senare tid har hon utforskat Swift och SwiftUI och gillar att laborera med framtida appidéer. Hon tackar sällan nej till en utmaning.