Ledare för Artificial Intelligence och AI-IoT utvecklare

Facebook
Twitter
LinkedIn

Om Vinnter

Vinnter är ett IoT-utvecklingskonsultföretag som specialiserat sig på att hjälpa kunder i utvecklingen av banbrytande lösningar och teknologier som revolutionerar industrier och förbättrar människors liv.

För närvarande är vi runt 25 unga och gamla kvinnor och män anställda som konsulter i ett prestigelöst företag som vill bli större och bättre.

Om rollen

Eftersom vi fortsätter att växa och området för AI blivit ytterligare intressant och viktigt för oss såväl som våra kunder, söker vi en begåvad och motiverad individ att ansluta sig till oss för att bygga upp vår AI-kompetens i samband med utveckling av IoT-lösningar. Ditt jobb blir att  definiera området i relation till IoT, arbeta fram metodik, hitta nya möjligheter och kunder och vara kapabel och villig att arbeta som seniorutvecklare i område av IoT och AI.

Ditt primära långsiktiga uppdrag blir att bygga ett fantastiskt team som fokuserar på den svåra uppgiften att bygga avancerade AI-lösningar för våra krävande kunder inom IoT-arenan.

Placering

Tjänsten är placerad i Göteborg, Sverige. Vi tillämpar modern inställning till det hybrida kontoret, men det är ett krav att du bor i Göteborgs närhet (inom 10 mil) då det frekvent eller över tid krävs att vi befinner oss på kundernas kontor. Vi är flexibla i våra anställdas val av arbetsplats, så länge det är i linje med kundens krav i ditt nuvarande uppdrag.

Rollens ansvar

 1. Definiera teamansvar och kapacitet som krävs för att bli ett ledande konsultföretag inom AI- och IoT-utveckling.
 2. Involverad i rekrytering av fler AI-relaterade lagkamrater.
 3. Vara med i säljarbetet, attrahera kunder och skriva offerter.
 4. Integrera AI-teknik, inklusive maskininlärning och djupinlärning, i IoT-system för att möjliggöra prediktiv analys, mönsterigenkänning, autonomt beslutsfattande och adaptivt beteende.
 5. Designa, utveckla och distribuera IoT-lösningar som utnyttjar sensorer, datainsamlingssystem, molninfrastruktur och AI-algoritmer för att möjliggöra fjärrövervakning, automatisering och smarta funktioner.
 6. Utveckla skalbara programvarukomponenter och mikrotjänster för att hantera datainsamling, analys, realtidskontroll och kommunikation mellan IoT-enheter och molnplattformar.
 7. Systemintegration och testning för att säkerställa sömlös funktionalitet i hela IoT-ekosystemet. Utför enhetstestning, integrationstestning och systemtestning för att identifiera och åtgärda eventuella problem.
 8. Implementera säkerhetsåtgärder och krypteringsmetoder för att skydda IoT-enheter, dataöverföringar och användarinformation mot hot och intrång. Följ IoT-säkerhets- och dataskyddsstandarder och bästa praxis.
 9. Skriva teknisk dokumentation, användarguider och rapporter för att beskriva systemarkitektur, designbeslut, implementerade funktioner och prestandaanalys.

Krav

 • Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i teambaserade miljöer.
 • Utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta effektivt med kunder, intressenter, lagkamrater och systerbolag i Vinngroup.
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med IoT-projekt och AI-implementeringar.
 • Certifieringar inom IoT och AI-relaterade områden.
 • Kunskap om maskininlärningsteknik, neurala nätverk, metoder för djupinlärning och vanliga AI-ramverk som TensorFlow, PyTorch eller scikit-learn.
 • Erfarenhet av att arbeta med molnplattformar och tjänster för datahantering, molnberäkning och AI-modellutbildning, som AWS, Azure eller Google Cloud Platform.
 • Kunskaper i programmeringsspråk som Python, C/C++, Java eller liknande för IoT-enheter och backend-utveckling.
 • Förståelse för IoT-protokoll och trådlös kommunikationsteknik, såsom MQTT, CoAP, Zigbee, Bluetooth och Wi-Fi.

Utbildning och erfarenhet

Kandidat-, magister- eller teknologie doktor-examen i datavetenskap, elektroteknik, datateknik eller relaterade områden. Relevant utbildning och erfarenhet av utveckling av system som involverar Artificiell Intelligens.

Förmåner

 • Konkurrenskraftig lön.
 • Möjligheter till professionell utveckling.
 • Dynamisk och samarbetande arbetsmiljö.
 • Flexibla arbetsarrangemang.

Ansökan

Om du brinner för att tänja på teknikens gränser och göra en meningsfull inverkan vill vi höra från dig! Vänligen skicka in ditt CV och personliga brev i ansökningsformuläret (som du hittar här), med information om din relevanta erfarenhet och varför du är den ideala kandidaten för denna position.

Följ med oss och forma framtiden för IoT och artificiell intelligens! Ansök nu och bli en del av vårt innovativa team på Vinnter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Other cool jobs