Hena Hodzic

Hena är en extremt positiv, nyfiken, modig och driven person som inte är rädd för att prova olika saker, uppleva nya utmaningar och ta till sig kunskap.  Hon har lockats av elektronik och teknik sedan hon var barn och är fortfarande mycket motiverad att förbättra sina färdigheter och lära sig mer inom samma bransch.

Hon föddes i Sarajevo där hon avslutade sin  examen i masterprogrammet på avdelningen för automatisk kontroll och elektronik. Efter det kom hon till Sverige där hon avslutade ett masterprogram i intelligenta inbyggda system. Eftersom hon har två magisterexamina inom olika områden är en av hennes fördelar att hon har god förståelse för både hård- och mjukvara.

Hon anser att viljan att lära sig något tillsammans med en trevlig atmosfär och omgivning är tillräckligt för att lyckas. Hena ställer höga krav på sig själv och hennes inspiration ligger i det berömda citatet: ”Jag har inte misslyckats. Jag har just hittat 10 000 sätt som inte kommer att fungera.”. Med sina stora ambitioner och stöd från det utmärkta Vinnter-teamet råder det ingen tvekan om att hon kommer att nå stjärnorna och bli en utmärkt lagspelare och ingenjör.